Opis produktu
Świderki makaron bezglutenowy
masa netto 250g
producent Fabryka Makaronu Sp. z o.o. Konstancin Jeziorna
Składniki: mąka kukurydziana 70%, mąka ryżowa30%.
Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 1482 kJ/349 kcal
Tłuszcz 1,7g
Węglowodany 77g
Błonnik 2,3g
Białko 7,5g
Sól<0,01g
Czas gotowania:9-12 minut.
Informacja od producenta:
Spełniamy wymogi czystej etykiety, ponieważ jedynym spoiwem technologicznym jest u nas woda.
Produkt nie posiada konserwantów i alergenów, nie zawiera glutenu.
Produkt przeznaczony dla wegetarian i wegan.
Stale współpracujemy z Uniwersytetem Przyrodniczym z Lublina pod kątem zastosowanych procesów technologicznych.
Nasze produkty są poddawane badaniom w Międzynarodowym Laboratorium EUROFINS.