Avellini MAKARON BEZGLUTENOWY WSTĄŻKA Z BAZYLIĄ

Avellini MAKARON BEZGLUTENOWY WSTĄŻKA Z BAZYLIĄ
4,50
5 szt na magazynie. - WIĘKSZĄ ILOŚĆ - PROSZĘ O ZAMÓWIENIE NA EMAIL
Zapytaj o produkt

Opis produktu

 wstążki makaron kukurydziano ryżowy z bazylią bezglutenowy

masa netto 250g

producent Fabryka Makaronu Sp. z o.o. Konstancin Jeziorna

Składniki: mąka kukurydziana, mąka ryżowa, bazylia (0,5%)

Wartości odżywcze w 100 g produktu:

Wartość energetyczna: kJ 1482 / 349 kcal

Tłuszcz: 1,74 g

-w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,3 g

Węglowodany:77 g

-w tym cukry: 1 g

Błonnik: 2,3g

Białko: 7,5 g

Sól: 0,003 g

Czas gotowania:9-12 minut.

Informacja od producenta:

Spełniamy wymogi czystej etykiety, ponieważ jedynym spoiwem technologicznym jest u nas woda.

Produkt nie posiada konserwantów i alergenów, nie zawiera glutenu.

Produkt przeznaczony dla wegetarian i wegan.

Stale współpracujemy z Uniwersytetem Przyrodniczym z Lublina pod kątem zastosowanych procesów technologicznych.

Nasze produkty są poddawane badaniom w Międzynarodowym Laboratorium EUROFINS.



 
Zapisz się do naszego Newslettera

Aby otrzymywać informacje o promocjach i nowościach w naszym sklepie

Witryna BIO-KIOSK.PL używa mechanizmu cookies (ciasteczek), aby udoskonalić obsługę witryny pod kątem potrzeb użytkowników. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie Polityka cookies

Zamknij