CELIKO MIESZANKA NA CIASTO BISZKOPTOWE

CELIKO MIESZANKA NA CIASTO BISZKOPTOWE
3,30
31-40szt na magazynie
Zapytaj o produkt

Opis produktu

Ciasto biszkoptowe mieszanka do wypieku   muffinek , biszkoptu, babeczek
bezglutenowa
producent CELIKO S.A.

masa netto 200g

składniki:
skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, cukier.

Może zawierać: soję, mleko i ich pochodne.

Wartości odżywcze w 100g mieszanki:
Wartość energetyczna: 1526 kJ / 365 kcal
Tłuszcz: 0,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g
Węglowodany: 89 g
w tym cukry: 32 g
Białko: 0 g
Sól: 0,01 g

Bezglutenowe ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten i fenyloalanina).
Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce – już w 1984 roku - uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek dietetycznych ciast i chlebów dla osób na dietach eliminacyjnych w tym celiakii i fenyloketonurii .

TORT CZEKOLADOWY

SKŁADNIKI


BISZKOPT

1 opakowanie Ciasta biszkoptowego Celiko
50 g cukru
3 jaja
1 łyżeczka bezglutenowego proszku do pieczenia Celiko
1 łyżka kakao naturalnego Cacao Natura Celiko
1 łyżka wody

KREM CZEKOLADOWY

3 łyżki kakao naturalnego Cacao Natura Celiko
250 g masła (w temperaturze pokojowej)
½ – ¾ szklanki cukru pudru (wg upodobań)
2 łyżki likieru czekoladowego

POLEWA

1 łyżka kakao naturalnego Cacao Natura Celiko
2 łyżki cukru pudru
½ kostki masła
1-2 łyżki wody

DODATKI

½ szklanki soku pomarańczowego do nasączenia biszkoptu
starta, gorzka czekolada do dekoracji
Zapisz się do naszego Newslettera

Aby otrzymywać informacje o promocjach i nowościach w naszym sklepie

Witryna BIO-KIOSK.PL używa mechanizmu cookies (ciasteczek), aby udoskonalić obsługę witryny pod kątem potrzeb użytkowników. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie Polityka cookies

Zamknij