GRANO MĄKA RYŻOWA BEZGLUTENOWA

GRANO MĄKA RYŻOWA BEZGLUTENOWA
6,50
16 szt na magazynie. - WIĘKSZĄ ILOŚĆ - PROSZĘ O ZAMÓWIENIE NA EMAIL
Zapytaj o produkt

Opis produktu

GRANO mąka ryżowa bezglutenowa

 

masa netto

500g

kraj pochodzenia Polska

producent GRANO

skład mąka ryżowa bezglutenowa 100%

 

produkt z certyfikatem z certyfikatem Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej

nr certyfikatu - Mąka ryżowa biała bezglutenowa 500 g  PL-026-002

Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna 1488 kJ / 351 kcal
Tłuszcz 1,0 g
  w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,4 g
Węglowodany 78 g
  w tym cukry 0 g
Błonnik 1,2 g —
Białko 7,2g
Sól 0 g

Mąka ryżowa ma delikatnie słodkawy smak, więc nadaje się doskonale do słodkich wypieków, naleśników, deserów, ale też kotletów i chleba. Polecamy ją dla chorych na celiakię i diabetyków.


GRANO:
"Nasze mąki to także bogactwo błonnika odpowiedzialnego za prawidłowe trawienie oraz rutyny uszczelniającej naczynia krwionośne. W czasie spożywania produktów z mąk GRANO następuje regeneracja kosmków jelita cienkiego, co znacznie usprawnia proces wchłaniania składników odżywczych. Dodatkowo GRANO to produkty 100% naturalne, bez barwników, polepszaczy smaku czy konserwantów. Wybierz zdrowo – wybierz GRANO."

 



 

 

 

 

 

Zapisz się do naszego Newslettera

Aby otrzymywać informacje o promocjach i nowościach w naszym sklepie

Witryna BIO-KIOSK.PL używa mechanizmu cookies (ciasteczek), aby udoskonalić obsługę witryny pod kątem potrzeb użytkowników. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie Polityka cookies

Zamknij