Opis produktu
WSTĄŻKA makaron SPORT bezglutenowymasa netto 250g
producent Fabryka Makaronu Sp. z o.o. Konstancin Jeziorna
Makaron Avellini – to bogaty w białko produkt zawierający aż 13% naturalnego białka na 100 g makaronu.
Składniki: mąka ryżowa, MĄKA GROCHOWA
Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 1533 kJ/362 kcal
Tłuszcz 2,79g
Węglowodany 67,27g
Błonnik 3,95g
Białko 13g
Sól 0,02g
Czas gotowania:9-12 minut.
Informacja od producenta:
Spełniamy wymogi czystej etykiety, ponieważ jedynym spoiwem technologicznym jest u nas woda.
Produkt nie posiada konserwantów i alergenów, nie zawiera glutenu.
Produkt przeznaczony dla wegetarian i wegan.
Stale współpracujemy z Uniwersytetem Przyrodniczym z Lublina pod kątem zastosowanych procesów technologicznych.
Nasze produkty są poddawane badaniom w Międzynarodowym Laboratorium EUROFINS.