CELIKO BUDYŃ WANILIOWY BEZGLUTENOWY

CELIKO BUDYŃ WANILIOWY BEZGLUTENOWY
0,90
12 szt na magazynie. - WIĘKSZĄ ILOŚĆ - PROSZĘ O ZAMÓWIENIE NA EMAIL
Zapytaj o produkt

Opis produktu

 Budyń waniliowy   w proszku bezglutenowy

producent CELIKO S.A.
MASA NETTO 45g

Składniki:
skrobia ziemniaczna skrobia kukurydziana aromat naturalny barwnik: karoteny

Wartość odżywcza w 100 g budyniu w proszku
Wartość energetyczna: 1426 kJ / 341 kcal
Tłuszcz: 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 84,9 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 0,2 g
Sól: 0,05 g

1. Do 0,5litra mleka zimnego odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość torebki i dobrze wymieszać

2. Do reszty mleka dodać 2 łyżki cukru i zagotować.

3. Do gotującego się mleka wlać rozprowadzony w mleku budyń, ciągle mieszając gotowac jeszcze przez chwilę

Zapisz się do naszego Newslettera

Aby otrzymywać informacje o promocjach i nowościach w naszym sklepie

Witryna BIO-KIOSK.PL używa mechanizmu cookies (ciasteczek), aby udoskonalić obsługę witryny pod kątem potrzeb użytkowników. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie Polityka cookies

Zamknij