Czekolada biała bez cukru glutenu Torras

Czekolada biała bez cukru glutenu Torras
7,50
5 szt na magazynie. - WIĘKSZĄ ILOŚĆ - PROSZĘ O ZAMÓWIENIE NA EMAIL
Zapytaj o produkt

Opis produktu

Czekolada biała bez dodatku cukru

masa netto 75 g

producent Torras Hiszpania

Zawiera substancje słodzące.

Produkt bezglutenowy.

Składniki:

substancja słodząca (maltitol), tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku (19%), inulina, emulgator (lecytyna słonecznikowa), aromat naturalny (wanilia).

Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Zawiera naturalne występujące cukry.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

Wartość energetyczna 1920 kJ / 464 kcal

Tłuszcz: 32 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 19 g

Węglowodany: 57 g

w tym cukry: 7 g

w tym alkohole wielowodorotlenowe (poliole): 50 g

Błonnik: 4 g

Białko: 5 g

Sól: 0,2 g

1WW = 31 g, 1WBT = 32 g wg SGGW

Informacja alergiczna: produkt zawiera mleko oraz może zawierać orzechy, soję i sezam.

Wyprodukowano w Hiszpanii.
Zapisz się do naszego Newslettera

Aby otrzymywać informacje o promocjach i nowościach w naszym sklepie

Witryna BIO-KIOSK.PL używa mechanizmu cookies (ciasteczek), aby udoskonalić obsługę witryny pod kątem potrzeb użytkowników. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie Polityka cookies

Zamknij