Opis produktu
INCOLA bułka hot dog z cebuląbezglutenowa
producent Gluten Free Solutions Poland Sp. z o.o.
masa netto 130g (2X65g)
bez glutenu,
bez pszenicy
bez soi
skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), woda, olej rzepakowy, drożdże, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), cebula suszona 2%, cukier, błonnik roślinny z babki jajowatej, albumina w proszku (jaja), substancje zagęszczające (guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza), sól, cukier inwertowany, aromat. Może zawierać mleko.
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej. Produkt bezglutenowy. Źródło błonnika pokarmowego.
Informacja o alergenach:
Może zawierać białka mleka.
Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Sposób przygotowania:
Bułka do bezpośredniego spożycia. Najlepiej smakuje po odpieku w piekarniku w temp. 180°C przez 5 minut, podawana z ulubionymi dodatkami.