Opis produktu
Pięć Przemian mieszanka na chleb z orzechami włoskimiKETO
bezglutenowe
masa netto 500g
Simpatiko s.c.
WyproDukowano w Unii Europejskiej
produkt bezglutenowy
Upiecze Ci się! Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba z orzechami włoskimi
Składniki:
mąka migdałowa, pestki słonecznika, siemię lniane brązowe, nasiona chia, orzechy włoske 13%, mąka lniana odtłuszczona, łuska babki jajowatej, sól.
Produkt bezglutenowy.
Produkt zawiera alergeny: orzechy.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
Wartość odżywcza w 100 g gotowego produktu:
wartość energetyczna: 1403 kJ / 340 kcal
Tłuszcz: 27 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g
Węglowodany: 1,9 g
w tym cukry: 1,7 g
Błonnik: 17 g
Białko: 14 g
Sól: 1,65 g