Opis produktu
TERMIN 10/10/2025bułki wieloziarniste bezglutenowe WISO
masa netto 240g
producent Utraueropa Polska
Składniki :
woda, nasiona słonecznika 16.9% Mąka Ryżowa, tapioka (skrobia z manioku), skrobia ziemniaczana, olej słonecznikowy, skrobia Ryżowa, Płatki jaglane, Mąka kukurydziana, brązowe siemię lniane 1.8% kukurydza siemię lniane 1.8% błonnik z Babki płesznik, mak 1,5% drożdże, ALBUMINA , wysokożelująca Substancja utrzymująca wilgoć glicerol, cukier trzcinowy, błonniki roślinne (blonnik ziemniaczany, blonnik z babki płesznik), sól, substancja zagęszczająca (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa) skrobia kukurydziana, fermentowana kukurydza, syrop cukru skarmelizowanego
Może zawierać: soję, mleko
Wartości odżywcze w 100g:
Wartość energetyczna (kJ) 1361
Wartość energetyczna (kcal)326
Tłuszcz (g) 13,9
w tym nasycone kwasy tłuszczowe (g) 1,5
Węglowodany (g) 35
w tym cukry (g) 1,8
Błonnik (g) 12,4
Białko (g) 9,00
Sól (g) 1,02
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu