CELIKO MIESZANKA do ciast korzennych

CELIKO MIESZANKA do ciast korzennych
6,50
16 szt na magazynie. - WIĘKSZĄ ILOŚĆ - PROSZĘ O ZAMÓWIENIE NA EMAIL
Zapytaj o produkt

Opis produktu


[Celiko mieszanka bezglutenowa ciasta korzenne]mieszanka do ciast korzennych

bezglutenowa

producent Celiko S.A.

masa netto  200g

Zrobisz przy jej użyciu, np.: znakomite ciasto marchewkowe z kremem, doskonałe ciasto z jabłkami i orzechami czy też klasyczny piernik.

Składniki:

cukier, mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, błonnik kakaowy, cynamon, difosforany: regulator kwasowości; węglany sodu: substancja spulchniająca; aromat, sól, guma ksantanowa: substancja zagęszczająca.

Może zawierać: mleko, soję i ich pochodne.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Wartości odzywcze 100g

Wartość energetyczna: 1540 kJ / 363 kcal

Tłuszcz: 0,5 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g

Węglowodany: 85,6 g

w tym cukry: 33,1 g

Błonnik: 1,2 g

Białko: 3,1 g

Sól: 1,1 g

Bezglutenowe ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten i fenyloalanina).

Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce – już w 1984 roku - uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek dietetycznych ciast i chlebów dla osób na dietach eliminacyjnych w tym celiakii i fenyloketonurii .

Zapisz się do naszego Newslettera

Aby otrzymywać informacje o promocjach i nowościach w naszym sklepie

Witryna BIO-KIOSK.PL używa mechanizmu cookies (ciasteczek), aby udoskonalić obsługę witryny pod kątem potrzeb użytkowników. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie Polityka cookies

Zamknij